ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τομ Χανκς και Τζένιφερ Άνιστον προτρέπουν τη χρήση μάσκας

Ο Τομ Χανκς και η Τζένιφερ Άνιστον με αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, προτρέπουν τους πολίτες να κάνουν χρήση της μάσκας έτσι ώστε να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προχωρήσουμε στο αύριο: Φοράμε μάσκα, κοινωνική απόσταση, πλένουμε τα χέρια μας» ανέφερε ο Τομ Χανκς, ο οποίος προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό νωρίτερα φέτος.

propoli

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του «Greyhound», ο Αμερικανός ηθοποιός υπογράμμισε: «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, αν κανείς δεν μπορεί να καταφέρει να εφαρμόσει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα – απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να ντρέπεται». «Μην γίνεστε… , κάντε το καθήκον σας. Είναι πολύ βασικό. Εάν οδηγείτε αυτοκίνητο, δεν πηγαίνετε πολύ γρήγορα, χρησιμοποιείτε το σήμα αλλαγής πορείας και αποφεύγετε να χτυπήσετε τους πεζούς. Θεέ μου, είναι κοινή λογική».

Από την πλευρά της, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram, «Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες και δεν είναι άνετες. Αλλά μη νιώθεις ότι είναι χειρότερο από το να κλείνουν εταιρίες, να χάνονται δουλειές.. οι εργαζόμενοι της υγείας είναι απόλυτα εξουθενωμένοι. Τόσες ζωές έχουν φύγει από τον ιό γιατί δεν κάνουμε αρκετά… Αν νοιάζεσαι για την ανθρώπινη ζωή, σε παρακαλώ φόρα μάσκα και ενθάρρυνε τα άτομα γύρω σου να κάνουν το ίδιο».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες (pic)

Loading