Τρύφωνας Σαμαράς για Βίκυ Καγιά: «Έχει κουράσει, δεν της ταιριάζει το πρωινό, ούτε το Dancing»

“Δε γνωρίζω σαν πρόσωπο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον εντόπισαν σε βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός κομμωτής ρωτήθηκε για τα reality μόδας, τη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και τις σχέσεις του με τον Λάκη Γαβαλά.

«Δεν παρακολουθώ καθόλου το My Style Rocks, ούτε το GNTM το έβλεπα. Νομίζω ότι έχουν γίνει λίγο γραφικά πια. Παρ’ όλα αυτά, εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρει: «Δεν τη γνωρίζω σαν πρόσωπο».

Σε ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να παρουσιάζει το πρωινό του Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο γνωστός κομμωτής απαντά: «Δε νομίζω ότι είναι κάτι που της ταιριάζει, όπως δεν της ταίριαζε και το Dancing With The Stars. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω σε αυτόν τον ρόλο, λίγο κούρασε νομίζω».

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον Λάκη Γαβαλά, μετά τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους προ μηνών; Ο Τρύφωνας Σαμαράς διευκρινίζει: «Έχουν φτιάξει οι σχέσεις μας. Τώρα αν ο Λάκης Γαβαλάς πει και μια κουβέντα παραπάνω, σέβομαι γιατί είναι μεγάλος άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Κρυσταλλία: «Θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια

Loading