Τζένη Μελιτά σε Κωστή Μαραβέγια: «Σε ευχαριστώ που μου έχεις προσφέρει μια από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή»

Η Τζένη Μελιτά διηγήθηκε ένα αμήχανο περιστατικό που βίωσε μαζί με τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» όπου και αποκάλυψε πώς είχε κάνει την Τζένη Μελιτά να αισθανθεί στη συναυλία του, όταν η προηγούμενη σχέση της του ζήτησε να της κάνει μια αφιέρωση από τη σκηνή.

«Σε ευχαριστώ Κωστή Μαραβέγια που μου έχεις προσφέρει μια από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή», δήλωσε κι άφησε τον τραγουδιστή να αφηγηθεί την ιστορία.

«Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ερχόταν σε συναυλίες μου και μου λέει “λοιπόν, θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις το όνομα της Τζένης”. Το καλύτερό μου οι προτάσεις γάμου. Ήταν η πρώτη μεγάλη μου συναυλία», ξεκίνησε να λέει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Τότε, η Τζένη Μελιτά πήρε τον λόγο κι είπε: «Ήταν στο θέατρο Βράχων με άπειρο κόσμο κι εγώ να είμαι μόνη μου και να έχω ακούσει μια πρόταση γάμου. Είχα πάθει σοκ κι ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση. Τι απάντηση να δώσω; Δεν ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου, μια αφιέρωση ήθελε να μου κάνει. Το είχε μεταφράσει αλλιώς».

«Αφιέρωση ήθελε τελικά; Εγώ νόμιζα πρόταση γάμου. Όποιος θέλει αφιέρωση από ‘δω και πέρα, θα παίρνει πρόταση γάμου και θα παντρεύεται παιδιά», απάντησε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής, με την Τζένη Μελιτά να τονίζει: «Γελάς; Ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω “τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου μέσω του Μαραβέγια;”».

Δείτε επίσης: Χαμός στο Twitter με εταιρεία που προωθεί τα ρούχα της με πρωταγωνίστρια μια drag queen

Loading