Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, η οποία είναι καθηγήτρια στο «Northern Virginia Community College» μίλησε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του «Good Housekeeping» για τα όσα την ενέπνευσαν ώστε να ασχοληθεί με τη διδασκαλία
«Στο κολέγιο, ξεκίνησα να δουλεύω με τους μεγαλύτερης ηλικίας μαθητές που δυσκολεύονταν να διαβάσουν. Πάντα μου άρεσε να διαβάζω και ήθελα να τους βοηθήσω να βρουν την ίδια χαρά που βρήκα εγώ στα βιβλία» είπε. «Από τότε διαπίστωσα τι ήθελα να κάνω επαγγελματικά».
Η σύζυγος του πρόεδρου των ΗΠΑ σημείωσε ότι η διδασκαλία είναι «κάτι περισσότερο από επάγγελμα. «Η αλήθεια είναι ότι η διδασκαλία στην τάξη είναι μόνο ένα μέρος της δουλειάς. Περνάμε ώρες στο σπίτι βαθμολογώντας γραπτά ή δημιουργούμε πλάνα μαθημάτων. Και φυσικά έχουμε πάντα μαζί μας τους μαθητές μας. Ό, τι κι αν κάνω, πάντα υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που σκέφτεται τους μαθητές μου, αναρωτιέμαι πώς είναι ή ρωτώ τον εαυτό μου τι άλλο μπορώ να κάνω για να τους βοηθήσω αν δυσκολεύονται».
- Βήμα της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου με μοναδικές προσφορές
- Γνωστός ποινικολόγος δέχεται επίθεση από τέσσερις ημεδαπούς
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ: Αντισημιτισμός, ακροαριστερή πολιτική και κίνδυνος για τη Δημοκρατία
- Προβάδισμα για τον Πανιώνιο στην κούρσα της τέταρτης θέσης στην Α1 υδατοσφαίρισης
- Πενήντα ηγέτες κρατών στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr