Πού τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;
Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός όλο και πιο συχνά πετύχαινε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι όλο και φούντωναν. Ούτε ο ηθοποιός όμως, ούτε η τραγουδίστρια επιβεβαίωσαν την συγκεκριμένη είδηση.
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, ήθελαν το ζευγάρι να έχει τσακωθεί στο κέντρο της Αθήνας, με τον τσακωμό αυτό να είναι ο πρώτος τους.
Απόψε όμως, ήρθε η στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή δεν έπαιξαν κρυφτό με τους φωτογράφους και πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, το βράδυ της Δευτέρας (22/11) βρέθηκε στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας ώστε να παρευρεθούν στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.






Δείτε επίσης: Βουλγαρία: Σε αυστηροποίηση των μέτρων για Έλληνες που ταξιδεύουν για την γειτονική χώρα
- Τουρκία: Νέα NAVTEX μετά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο, ζητά αποστρατιωτικοποίηση 23 νησιών
- Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ: Συζητήσεις και εξελίξεις
- ΕΟΠΥΥ: Προειδοποίηση για ηλεκτρονικές απάτες σχετικά με επιστροφή χρημάτων
- «Εκτίμηση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου για την εξωτερική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη»
- Μουζουρίδης: Η Κύπρος έτοιμη να αξιοποιήσει την εμπειρία του Ευρωμπάσκετ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr