Βίκυ Φλέσσα: «Φοβούμαι ότι δεν είμαστε στην εποχή των προτύπων αλλά των ειδώλων»

“Αφήνω στον κόσμο να κρίνει τι προσφέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι” είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Η Βίκυ Φλέσσα παραχώρησε συνέντευξη στην Ράνια Θεοδωρακοπούλου στο πλαίσιο της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η Φλέσσα αναφέρθηκε στην χαρά της για τον ερχομό του εγγονού της, ενώ σχολίασε και την παρουσία ατόμων στην τηλεόραση που δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

«Ο κλάδος των δημοσιογράφων στην Ελλάδα πάσχει, αλλά δεν είμαστε και οι μοναδικοί που πάσχουν. Και οι ηθοποιοί πάσχουν. Τώρα οι ηθοποιοί που παρουσιάζουν ενδεχομένως εκπομπές, είναι επίσης και σε εμάς τους δημοσιογράφους μία πρόταση να γίνουμε ηθοποιοί; Υπάρχουν ηθοποιοί που κάνουν καλά τη δουλειά ενός παρουσιαστή και υπάρχουν παρουσιαστές που δεν την κάνουν καλά. Εξαρτάται από τους ανθρώπους. Τώρα για τη διοίκηση γιατί αποφασίζει αυτό και γιατί δεν την ικανοποιούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, είναι ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε στη διοίκηση της ΕΡΤ να σας το απαντήσει αν μπορεί.

Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να φύγω από την ΕΡΤ, διότι η ιδιωτική τηλεόραση είναι άλλη τηλεόραση. Αυτό το είδος της τηλεοράσεως, που έχω αποφασίσει να κάνω, δεν είναι ένα είδος που ευδοκιμεί στην ιδιωτική τηλεόραση» είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι πιο σημαντικό να προστατευθούν τα παιδιά, παρά η εικόνα μου και του πρώην συζύγου μου»

Loading