Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Γίνονται συζητήσεις, θα γίνουν κάποιες αλλαγές»

“Μου αρέσει η ‘Μουρμούρα’, αλλιώς ξεκίνησα στα πρώτα επεισόδια και αλλιώς εξελίχθηκα σαν τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός”

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φιλοξενήθηκε στο Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, την Μουρμούρα και την συζυγική ζωή.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και κάθε φόρα χαίρομαι που είμαι εδώ».

«Το θέατρο δεν είναι παιχνίδι του ενός»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και για τη θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί και ανεβαίνει το θέατρο «Ζίνα».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πριν 2 – 3 χρόνια ο παραγωγός μου ήρθε και μου πρότεινε το έργο και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να πω το ‘ναι’. Είναι ένα σύνθετο έργο από έναν εξαιρετικό συγγραφέα. Είναι θέατρο μέσα στο θέατρο. Και οι 6 ηθοποιοί δεν είναι αυτό που φαίνονται, υποκρίνονται όλοι, κανείς δε λέει την αλήθεια. Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη».

«Το θέατρο δεν είναι παιχνίδι του ενός», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενος στο θεατρικό σανίδι, σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα και συναδελφική αλληλεγγύη».

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως υπήρξε μια περίοδος της ζωής του που η επιτυχία τον παρέσυρε.

«(…)Ξαφνικά, γυρνάει ένα ολόκληρο θέατρο σε κοιτάει, σε θαυμάζει. Κάτι παθαίνεις μέσα σου. Την πάτησα και εγώ και νόμιζα ότι είχα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο. Ευτυχώς ισορρόπησα γρήγορα. Θέλει μεγάλη γνώση για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον ναρκισσισμό».

Συνεχίζει στη «Μουρμούρα»
«Θα προχωρήσουμε και 11η χρόνια. Γίνονται συζητήσεις, κάποιες αλλαγές θα γίνουν αλλά εγώ θα είμαι. Μου αρέσει η ‘Μουρμούρα’, αλλιώς ξεκίνησα στα πρώτα επεισόδια και αλλιώς εξελίχθηκα σαν τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για τη σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης: Άγγελος Μπράτης: «Υπάρχει λόγος που η σχέση μεταξύ δυο ανδρών γίνεται είδηση»

Loading