Βολάνης: «Το Άγιο Πνεύμα μού είπε “σήκω και τραγούδα”» (vd)

Για τη σχέση του με τη θρησκεία και το βράδυ που το Άγιο Πνεύμα του είπε «Τι κάθεσαι, σήκω και τραγούδα», μίλησε ο Σώτης Βολάνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την εποχή που τον είχε πάρει από κάτω και είχε σταματήσει τις εμφανίσεις.

«Ό,τι έχω ζητήσει, ο Θεός μου το έχει δώσει. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο πριν από πέντε χρόνια, έμενα στους γονείς μου… Δεν τραγουδούσα τότε. Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα, χαράματα, 04:00-05:00, στο μυαλό μου μέσα και μου λέει: “Τι κάθεσαι; Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα για να τα χαρεί ο κόσμος και να τα απολαύσει. Πήγες και τα κλείδωσες σε ένα δωμάτιο;”», είπε χαρακτηριστικά ο Σώτης Βολάνης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Έφαγα φλας», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης, προσθέτοντας πως το Άγιο Πνεύμα του είπε: «Σήκω τώρα, σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα και πήγες και μου τα κλείδωσες. Σήκω λοιπόν και πήγαινε τώρα εκεί που ξέρεις, θα σου δείξω εγώ το δρόμο, να δώσεις τα χαρίσματα σε όλο τον κόσμο που σε αγαπάει, να τα χαρεί».

Δείτε σε video όσα είπε ο Σώτης Βολάνης:

Δείτε ακόμη:
Η. Παπαγεωργίου: Δε θα αντικαταστήσω την Ελένη

Αγγ. Ηλιάδη: Πώς έχασε την όρασή της; (vd)