Τα τέσσερα βήματα για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου

Οι περισσότερες γυναίκες αφιερώνουν πολλές ώρες στην καθημερινή τους περιποίηση και στο μακιγιάζ τους.

Ωστόσο, συχνά τα προϊόντα που έχεις χρησιμοποιήσει αρχίζουν να χάνουν την ένταση τους και τείνουν να εξαφανιστούν από την επιδερμίδα. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, το makeup look μπορεί να “λιώσει” λόγω της ζέστης, καθώς και άλλων παραγόντων όπως η λιπαρότητα που εμφανίζεται πιο έντονα στο πρόσωπο.

Αυτή η κατάσταση είναι λογικό να σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μια τέλεια και αψεγάδιαστη εικόνα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι αν η πρώτη σου σκέψη είναι πως πρέπει να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και να επενδύσεις σε πιο ακριβά και πιο ποιοτικά προϊόντα, θα σου πως, ότι δεν χρειάζεται καν να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με ένα από τα πιο δημοφιλή accounts στο Instagram, το οποίο είναι αφιερωμένο σε tricks που αφορούν τον κόσμο της ομορφιάς, υπάρχουν τέσσερα βήματα, τα οποία αποτελούν τον απόλυτο οδηγό για ένα σταθερό μακιγιάζ. Στην ουσία αυτός ο οδηγός συμβουλεύει τη χρήση κάποιων προϊόντων μακιγιάζ με άλλη σειρά.

Τι πρέπει να κάνεις;

Βήμα 1: Άπλωσε την ενυδατική κρέμα με ένα πινέλο σε καθαρό πρόσωπο. Φρόντισε ώστε να απορροφηθεί εντελώς από το δέρμα.

Βήμα 2: Με ένα φαρδύ πινέλο, πάρε λίγη ποσότητα διάφανης πούδρας και πέρασε την σε όλο το πρόσωπο.

Βήμα 3: Ψέκασε λίγο από το setting spray. Είναι γνωστό και ως fixing spray, και μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να κρατήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Βήμα 4: Ολοκλήρωσε τη δημιουργία της βάσης με το primer, με έμφαση στην περιοχή κάτω από τα μάτια και το μέτωπο.

Οταν κάνεις όλα τα παραπάνω βήματα, μπορείς να συνεχίσεις με την εφαρμογή του αγαπημένου σου foundation.