Ξανά απών από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Για ακόμα μία φορά απουσιάζει από τη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής λόγω αδιαθεσίας.

Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα, ο συνεργάτης της δεν αισθάνεται καλά και για αυτό τον λόγο δεν θα βρίσκεται μαζί τους σήμερα.

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα. Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Τέλεια, ωραία, όλα καλά είναι», συμπλήρωσε πρόσθεσε η παρουσιάστρια και συνέχισε τη ροή της εκπομπής της.

Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής είχε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Μάλιστα, παρέμεινε για μερικές ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επιστρέφοντας στο πλατό, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο που του έστελνε μηνύματα για περαστικά, όσο και τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, που ήταν βράχος στο πλευρό του.

«Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή. Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο. Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Λαγούτης: «Ευχαριστώ την Νατάσσα Μποφίλιου – Με έσωσαν οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ»

Loading