Ξεσπά ο Γεράσιμος Γεννατάς: «Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες;»

«Τι κάνουμε ακριβώς;», λέει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε για την κοινωνία που ζούμε.

«Ζούμε έναν πολύ δύσκολο καιρό. Η κοινωνία μας δείχνει ότι δεν θέλουμε να ζούμε με άλλους ανθρώπους. Στην κοινωνία μας βλέπεις μίσος, σαν να είναι κακία για τον απέναντί μας. Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες; Σκοτώνουμε τις μανάδες μας… Τι κάνουμε ακριβώς;», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε στη συνέχεια: «Δεν νοιάζεται ο κόσμος για τα προσωπικά μου, μαθαίνει λίγα και αν τύχει. Υπάρχουν άνθρωποι πιο σημαντικοί από εμάς που έχουν πιο σημαντικά πράγματα να πουν. Οι άνθρωποι όπως κι εγώ έχουμε το δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Όσα λέω δημόσια δεν αφορούν στους ανθρώπους, αλλά το αποτύπωμα που αφήνουν οι πράξεις τους».

Για τη δήλωση που είχε κάνει για τα μπουζούκια, ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε: «Δεν μίλησα για τα μπουζούκια, αλλά για τους επικίνδυνους στίχους των τραγουδιών, που δεν έχουν ηθικό περιεχόμενο. Δεν είπα μπουζούκια, είπα άλλη λέξη».

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι πιο σημαντικό να προστατευθούν τα παιδιά, παρά η εικόνα μου και του πρώην συζύγου μου»

Loading