Ξύλο στα βραβεία MAD: «Πήγα να πάρω την Τάμτα γιατί είδα όπλο», λέει ο Τάσος Ξιαρχό

«Φυγαδεύτηκε» και δεν επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου μετά το ξύλο – Τα hashtags #MadVMA22 και #Cancel_trappers είναι τα πρώτα trend στο twitter σήμερα (23.06.2022) εξαιτίας των όσων έγιναν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards.

Για το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη στα Mad VMA Awards με το ξύλο που έπεσε ανάμεσα σε τράπερς μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό .

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι.

Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε επίσης: MAD VMA 2022: Τι απαντάει το κανάλι για το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα βραβεία