Ζευγάρι δέχτηκε επίθεση μετά τη συναυλία του Έλτον Τζον καθώς έβγαιναν από το πάρκινγκ του σταδίου Dodger

Ο Έλτον Τζον αποχαιρετά την περιοδεία και ένας από τους τελευταίους του σταθμούς ήταν στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες. Αν και υποτίθεται ότι ήταν μια βραδιά γιορτής, ένα ζευγάρι δέχτηκε άγρια επίθεση μετά από μια από τις συναυλίες του John

Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Μάικ Λόπεζ, είπε στο City News Service ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, μετά από ένα «λύγισμα φτερού».

Αν και οι λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό δεν είναι σαφείς, η αστυνομία ερευνά την κατάσταση

Σε ατύχημα ενεπλάκησαν ένας άνδρας και η σύζυγός του μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή του «Rocket Man» στο γήπεδο. Το ζευγάρι βγήκε από το όχημά του και τα πράγματα κλιμακώθηκαν σε βία, είπε ο Λόπεζ.

Μια γυναίκα χτύπησε μια άλλη γυναίκα και ένας άνδρας χτύπησε έναν άλλο άνδρα. Το βίντεο αμέσως μετά την επίθεση δείχνει έναν άνδρα να βρίσκεται ακίνητος στο έδαφος, εξακολουθώντας να δέχεται επίθεση —πιθανώς από πολλούς επιτιθέμενους— ακόμη και όταν άλλοι προσπαθούν να σταματήσουν και να περιορίσουν τη βία. Η γυναίκα του άνδρα φαίνεται να τραβιέται από τα μαλλιά καθώς προσπαθεί να ελέγξει τον σύζυγό της.

«Όλοι είχαν φύγει όταν έφτασε η αστυνομία εκεί», είπε ο Λόπεζ.

Οι αστυνομικοί συνάντησαν τα θύματα σε ένα νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη, και έλαβαν μια αναφορά που έλεγε ότι μπαταρίες. Ο άνδρας υπέστη διάσειση και σπασμένο αστράγαλο, μεταξύ άλλων τραυματισμών, ανέφερε το CBS2.

Ο σταθμός ανέφερε ότι η σύζυγος του άνδρα είπε ότι προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή για περίπου 45 λεπτά, πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει, προτού τελικά ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο που καταγράφει μέρος της βίας και ανέφερε ότι τα θύματα ήταν και τα δύο στα 60 τους.

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η κόρη των θυμάτων – και μια νοσοκόμα – δημοσίευσε την Παρασκευή στο Instagram ότι ο πατέρας της παρέμεινε στο νοσοκομείο με κατάγματα και τραύματα στο κεφάλι, αλλά ότι και οι δύο γονείς «έμειναν αναίσθητοι στο έδαφος».

Ισχυρίστηκε ότι 4 άνδρες και 2 γυναίκες επιτέθηκαν στο ζευγάρι και ότι ούτε περαστικοί ούτε αξιωματικοί ασφαλείας προσπάθησαν να τους σταματήσουν και τώρα ζητά από το κοινό βοήθεια για τον εντοπισμό των φερόμενων ως δραστών.

Δείτε επίσης: Έλτον Τζον: Θα τραγουδήσει στον Λευκό Οίκο