Η δημόσια εξομολόγηση για την οικογένεια της
Η Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή την παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων της, μίλησε για την οικογένεια της και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πατέρα της που ήταν αλκοολικός. Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια τόσο καιρό, γιατί φοβήθηκε πως θα την «κρεμούσαν στα μανταλάκια».
«Πριν 7 χρόνια, με κάλεσαν στο Star και μου είπαν να βγω μπροστά. Ήξεραν πως είμαι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες για όλα αυτά τα χρόνια, όμως είπα το ναι την ίδια στιγμή», είπε αρχικά με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων «Μια σελίδα την ημέρα» και «Ψυχές από χρήμα – Όσα δεν είπα».
Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι «θέλω να ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για εμένα. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμένη ζωή. Κι όταν ήρθε η στιγμή να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Αποφάσισα να βγω μόνη μου και να μοιραστώ τα πάντα».
Δείτε επίσης: Στάση εργασίας και έπειτα 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στην Cosco: Zητούν υπογραφή σύμβασης
- Απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης της ιατροδικαστού Ρουμπίνης Λεονταρή από την υπόθεση Καλογήρου
- Κρις Μίντλετον: «Ο χρόνος μου στους Μπακς είχε φτάσει στο τέλος του»
- ΟΑΣΘ: Λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας λόγω απεργίας της ΓΣΕΕ στις 28 Φεβρουαρίου
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρωταγωνιστούν στις μισθοδοσίες της Euroleague
- Ωραιόκαστρο: Τρεις 17χρονοι επιτέθηκαν σε μαθητή λυκείου – Συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία