Ζώδια: Σταθερότητα και ωριμότητα ευνοούν τις σχέσεις για αύριο 18/03/23

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η ανάγκη να δημιουργήσουμε μία σταθερή βάση στην προσωπική μας ζωή γίνεται εντονότερη από ποτέ. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και ψυχραιμία σας σε ότι αφορά θέματα σχέσεων καθώς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε μακροχρόνιες καταστάσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Δεν παρασυρόμαστε από συνθήκες που μπορεί να μας βάλουν σε δύσκολη θέση και αυτό λειτουργεί ευεργετικά τόσο για εμάς όσο και για το σύντροφό μας.

Πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας καινούργιας συνθήκες στην προσωπική μας ζωή. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ενώ είναι εμφανές πως έρχεται στη ζωή μας για να μείνει. Σε οικονομικό επίπεδο ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες πού χτίζονται εν καιρώ. Μπορούν να μας προσφέρουν θετικά αποτελέσματα αρκεί να προσπαθήσουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντας μας την δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με φίλους και παρέες. Απολαμβάνουμε τη συντροφιά προσώπων που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Έχουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που εντυπωσιάζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε όνειρό μας. Συλλογικές προσπάθειες κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας καθώς απολαμβάνουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και σε αντικείμενα που μας εξάπτουν τη φαντασία.

Το εξάγωνο που σχηματίζει μέσα στην ημέρα με τον Δία στον Κριό μας δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να διακριθούμε σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε εντυπωσιάζοντας με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επίσης για να αποκλείεται να εκφράσουν συναισθήματα αλλάζοντας τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η ένταση απογειώνεται και είναι πιθανό να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον φιλικό περίγυρο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις την οικονομική διαχείριση που κάνεις, γιατί διανύεις μία περίοδο που πολύ εύκολα μπορείς να παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος που έχεις σε άλλους τομείς, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις επιρροές που σου στέλνει η σημερινή όψη, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία που δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να εφαρμόσεις, λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους. Να είσαι ψύχραιμος στις αλήθειες που θα αντιμετωπίσεις και που μέχρι τώρα δεν ήθελες να δεις, ώστε να βάλεις σε μία τάξη την ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάς στους ίδιους και στις ίδιες.

Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροι σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή.

ΛΕΩΝ

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Προσπάθησε να ξεχάσεις αρνητικές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν στη σχέση σου και μην δίνεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και σήμερα, και θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα που θα εμφανιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Αγαπητέ Παρθένε, πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Τη σημερινή μέρα μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Παρθένε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις. Εσένα που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ με στενούς σου φίλους. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεια την σκέψη σου στην μοναξιά.

Σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Τα πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν κάποια μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η σημερινή θετική όψη ευνοεί και εσένα που δεν έχεις μόνιμη παρέα, προκειμένου να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Μην έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, με τις πολυποίκιλες ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος που σε διακατέχει.

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί το τελευταίο διάστημα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσο για σένα που δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή και μελετημένη σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι συχνά τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου, που σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα, καθώς και να παρουσιάσεις τα νέα σου σχέδια, που αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενο σου, στους ανωτέρους σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιό σου, που γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, κάνε λίγη υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την έντονη ενασχόληση με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για τα γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κατακυριεύουν.

Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο για τα καλά όσο και για τα άσχημα. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια. 

ΙΧΘΥΣ

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από την ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους.

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά-σιγά θα σε καταβάλλει.

Δείτε επίσηςΧάρης Χιώτης: «Πήγα από το Χαλάνδρι στη Χαλκίδα με το ποδήλατο»

Loading