Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της

Σε ζωντανό εφιάλτη εξελίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης για μια οικογένεια στα Καμίνια, αφού η 14χρονη κόρη επιτέθηκε στη μητέρα της με μαχαίρι και κατάφερε να την χτυπήσει 12 φορές στο σώμα, προξενώντας της σοβαρά τραύματα. Το κορίτσι δρούσε εν συγχύσει και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, δεν είχε καταλάβει τί είχε κάνει.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης και η μια από τις δύο κόρες της οικογένειας πετάχτηκε ξαφνικά από το κρεβάτι της. Κατευθύνθηκε στην κουζίνα, απ΄όπου και άρπαξε ένα μωβ μαχαίρι με λάμα 23 εκατοστών. Πήγε γρήγορα στο σαλόνι του σπιτιού, όπου βρίσκονταν η μητέρα της. Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν σε ένα ράντσο και δεν ήξερε τί την περίμενε. Ξαφνικά το κορίτσι άρχισε να μαχαιρώνει την μητέρα του με μανία, χωρίς σταματημό.

propoli

Η ώρα ήταν περασμένες 2:00 και στο σπίτι εκτυλίσσονταν μια ανείπωτη τραγωδία. Η μητέρα φώναζε απελπισμένη βοήθεια, αιμορραγώντας σε όλο το σώμα. Τις φωνές της άκουσε η άλλη της κόρη, και δίδυμη αδελφή της δράστιδας, η οποία σηκώθηκε έντρομη, απέσπασε το μαχαίρι και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Η 14χρονη μετά το έγκλημά της φαινόταν χαμένη, αφού συνέχεια μονολογούσε “θεε μου, τι έκανα”. Μάλιστα κάλεσε η ίδια τον σύντροφο της μητέρας της να έρθει στο σπίτι για βοήθεια. Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, η πρώτη σε σοβαρή κατάσταση και η δεύτερη φέροντας τραύματα στον καρπό, στον μηρό και στο γόνατο.

Το θύμα υπεβλήθη σε εγχείρηση σπληνεκτομής. Είχε 12 μαχαιριές, τρεις στον αριστερό βραχίονα, μία στον ώμο, δύο στο στήθος, τρεις στον ημιθωράκιο, ένα στην κοιλιά και 2 στην πλάτη. Ήταν διασωληνωμένη για δύο μέρες, πλέον όμως διέφυγε του κινδύνου και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο.

Την 14χρονη εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα. Μετά το έγκλημα, στο σπίτι έμεινε η αδελφή της με τον γιο του συντρόφου της μητέρας της, για να καθαρίσουν τα αίματα. Το μαχαίρι του εγκλήματος αγνοείτο, καθώς η δεύτερη κόρη της οικογένειας το είχε πετάξει, αλλά βρέθηκε εν τέλει λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται. Για εξέταση έχουν δοθεί και τα ρούχα που φορούσε η δράστιδα εκείνο το βράδυ· ένα κόκκινο παντελόνι με λευκά πουά και μία λευκή μακρυμάνικη μπλούζα με παιδικά σχέδια, τα οποία ήταν βουτηγμένα στο αίμα.

Γνωστοί και φίλοι δηλώνουν εμβρόντητοι για το έγκλημα, καθώς πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια, και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ακόμα και οι αστυνομικοί που είδαν το παιδί εξεπλάγησαν. Η 14χρονη πάντως διατείνεται πως δεν θυμάται τίποτα από αυτά που έκανε.

Loading