Ο Πάνος Καμμένος «ενεργοποιήθηκε» και πάλι λόγω Έβρου

2153
Ο Πάνος Καμμένος «ενεργοποιήθηκε» και πάλι λόγω Έβρου
EUROKINISSI
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Πάνος Καμμένος κρατούσε αποστάσεις από τα πολιτικά δρώμενα, μην έχοντας συχνή παρουσία ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξελίξεις στον Έβρο και οι τουρκικές προκλήσεις, ωστόσο, έδωσαν στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας το ερέθισμα να «ενεργοποιηθεί» εκ νέου, παίρνοντας θέση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι αφού κοινοποίησε μηνύματα στήριξης του Εμανουέλ Μακρόν και του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ, προχώρησε σε δύο ακόμη «χτυπήματα» στα social media.

«Όταν ονόμασα τις καλύβες προκεχωρημένα φυλάκια Εθνοφυλακής έπεσαν να με φάνε…. Τώρα ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι οι Εθνοφύλακες ψαράδες και κυνηγοί είναι εκεί με τον Στρατό μας οι φρουροί της Πατρίδας», έγραψε την Τρίτη (3/3).

Λίγες ώρες αργότερα, την Τετάρτη (4/3), ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ποστάροντας ένα χαρακτηριστικό σκίτσο και γράφοντας:

«Με τα χρήματα της ΕΕ προχωρά ο Ερντογάν στην ίδρυση του χαλιφάτου που προανήγγειλε για 2024. Σήμερα βομβαρδίζει με χημικά μέλος της ΕΕ, εισβάλει στο κυρίαρχο κράτος της Συρίας, παρέχει πλήρη στήριξη στους συνοδοιπόρους του τρομοκράτες αδελφούς μουσουλμάνους και isis. STOP NOW».

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Κ. Μητσοτάκη (pic)