Ο Σταρόβας για κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου: «Ο κόσμος κάνει τις επιλογές του»

452
Ο Σταρόβας για κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου: «Ο κόσμος κάνει τις επιλογές του»
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αντιγραφή.

Το σχόλιο του για την συγκεκριμένη παρεξήγηση μεταξύ των δύο παρουσιαστών έκανε και ο συνάδελφος τους και αρκετά χρόνια φίλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας.

Υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπερασπιστεί τον Αρναούτογλου εξαιτίας της μακροχρόνιας φιλίας τους, τελικά τον δικαίωσε με τα λόγια του.

«Ξέρω γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να γίνονται τέτοια πράγματα. Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να φανώ σαν μάρτυρας υπεράσπισης. Επίσης τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη.
Θέλω να πω ας πούμε ότι με τσατίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον όταν κάτι το κάνει και ο ίδιος.
Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς δεν μ΄αρέσει καθόλου.
Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Είδα το βίντεο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ξέρω και ποιος το έφτιαξε. Δεν μου φαίνεται πως το έφτιαξε κάποιος ακροατής».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: