Εφοπλιστής ξεκίνησε απεργία πείνας στο υπουργείο Ναυτιλίας

Απεργία πείνας ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries, ο οποίος βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών δρομολόγια της εταιρείας.

Στην καταγγελία του εναντίον του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο πλοιοκτήτης αναφέρει:

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις 17:00 ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείου διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ. δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν εις βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».

Εντωμεταξύ, επιστολή της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας αναρτήθηκε στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Η Golden Star Ferries βρίσκεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Παραμένουμε στον 5ο όροφο του Υπουργείου διαμαρτυρόμενοι για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Υπουργός κωλυσιεργεί και αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα σε οικονομική καταστροφή.

Ζητούμε από την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση άμεση επέμβαση, ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κου Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής του στάσης».