Βαρουφάκης στο Focus: «Γι’ αυτό είναι τόσο ηλίθιοι οι Γερμανοί»

Συνέντευξη στο οικονομικό περιοδικό Focus (με το οποίο υπάρχει ιστορικό παρελθόν, όταν στις αρχές της κρίσης εκδόθηκε με πρωτοσέλιδο που απεικόνιζε την «Αφροδίτη της Μύλου» με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο), παραχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

propoli

Το περιοδικό αναμένεται να τεθεί αύριο στην κυκλοφορία, ωστόσο εντύπωση προκαλεί ο κεντρικός τίτλος που δανείζεται τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Οικονομίας της Ελλάδας, ο οποίος εξηγεί: «Γι’ αυτό είναι τόσο ηλίθιοι οι Γερμανοί».

“Πολιτικά “τελειωμένη” η Μέρκελ”

Στα περιεχόμενα του περιοδικού αναφέρεται ότι «ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας μιλά για τη σπατάλη των χρημάτων στη Γερμανία, πως το ευρώ θα σωθεί αλλά και γιατί η καγκελάριος Μέρκελ είναι πολιτικά τελειωμένη».

Στο πρωτοσέλιδο επίσης υπάρχει και χτύπημα που σημειώνει πως ο Γ. Βαρουφάκης εξηγεί τον λόγο «που τα χρήματά μας πέφτουν σε μια μαύρη τρύπα και πώς μπορεί να σωθεί η Ευρώπη».

Αν μη τι άλλο αναμένεται η αυριανή κυκλοφορία του περιοδικού προκειμένου να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη, αν και εικάζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δοθεί το στίγμα κατά την διάρκεια ομιλίας του σε πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Δείτε το πρωτοσέλιδο εδώ:

Loading