(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στα ύψη και πάλι η τιμή της βενζίνης – Ξεπέρασε τα 2 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεβαίνει καθημερινά η τιμή της βενζίνης σε όλη τη χώρα, με το λίτρο να βρίσκεται σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ στα πρατήρια καυσίμων.

O Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής Απόστολος Καλατζόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην τιμή της βενζίνης. Η πρόβλεψη της τιμολόγησης είναι ότι θα έχουμε μικρή άνοδο στην τιμή της βενζίνης και τις δύο επόμενες μέρες.

«Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο θέρμανσης. Περιμένουμε κάποια επιδότηση, αν θα γίνει κάτι, αν θα δώσει το κράτος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα», ανέφερε ο κ. Καλατζόπουλος.

«Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, όταν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, η τιμή του θα είναι ακριβότερη από πέρυσι», πρόσθεσε.

«Πέρα από εμάς, που είμαστε τελευταίος τροχός της αμάξης και έχουμε πλαφόν στη δουλειά μας, είμαστε μοναδικός κλάδος που έχουμε πλαφόν στη λιανική πώληση σε ελεύθερη οικονομία, καλό θα ήταν να κάνατε ένα ρεπορτάζ στις εταιρείες, στα διυλιστήρια, στο υπουργείο που κάνει την τιμολόγηση», τόνισε.

Δείτε επίσης: Τρίπολη: Τροχαίο δυστύχημα στο ρεύμα προς Αθήνα

Loading