(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τουρισμός για όλους: Τον Οκτώβριο ξεκινά το πρόγραμμα

Το φθινόπωρο θα αρχίσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε αντίθεση με τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, τελικά το πρόγραμμα θα αφορά φθινοπωρινές και χειμερινές διακοπές.

propoli

Συγκεκριμένα όπως είπε το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023 και θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εστίασε και στο γεγονός ότι έχει προβληθεί και το θετικό αφήγημα από τις φωτιές στη Ρόδο, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα και εκκένωσε τις περιοχές που κινδύνευαν, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν στους τουρίστες την ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Καύσωνας: Καταστράφηκαν καλλιέργειες στα Κουφάλια

Loading