Κάντε το σπίτι σας να φαίνεται πεντακάθαρο χωρίς κόπο

Χρειάζεστε μόνο λίγες ώρες και λίγη αντοχή.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και κάντε το σπίτι σας να φαίνεται πεντακάθαρο για τις γιορτές σε χρόνο ρεκόρ

propoli

Βήμα 1: Ξεκινήστε από τις επιφάνειες

Ξεκινήσετε με ένα καθαριστικό επιφανειών. Ρίξτε μια ματιά στους πάγκους και αφήστε τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή https://politic.gr/βάση. Μπορεί να βρείτε λίγο επιπλέον χώρο στα ντουλάπια γι αυτό. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί περισσότερο χώρο για διακόσμηση, αλλά κάνει και πολύ πιο εύκολο τον γρήγορο καθαρισμό.

Βήμα 2: Καθαρίστε τον νεροχύτη

Ένας νεροχύτης γεμάτος άπλυτα πιάτα δείχνει ότι το σπίτι δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα έπρεπε. Είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα.

Βήμα 3: Συμμαζέψτε τα μικρά πράγματα

Για να κάνετε το σπίτι να φαίνεται πιο καθαρό, περιορίστε όλους αυτούς τους μικρούς σωρούς και την ακαταστασία που γρήγορα εξαπλώνεται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει αλληλογραφία ή χαρτιά και βάλτε τα σε έναν κάδο για να τα διαβάσετε αργότερα. Τα παιχνίδια ή τα αθλητικά είδη μπορούν να μπουν σε έναν πλαστικό κάδο.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε καλάθια και κουτιά

Το να έχετε πάντα στη διάθεσή σας καλάθια και κουτιά μπορεί να κάνει την τακτοποίηση γρήγορη και εύκολη. Προμηθευθείτε τα σε μεγέθη που μπορεί να βάλετε κάτω από το κρεβάτι, στο πατάρι ή την αποθήκη.

Βήμα 5: Κάντε έναν γρήγορο καθαρισμό

Μην ξεχνάτε να κάνετε απλά πράγματα για να κάνετε τον χώρο να αστράφτει, όπως να σκουπίζετε τα πατώματα, να πλένετε τα πατώματα, να πλένετε τους πάγκους και να καθαρίζετε τα παράθυρά σας.

Βήμα 6: Προετοιμάστε το μπάνιο σας

Αν έχετε καλεσμένους την περίοδο των γιορτών, όλοι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτό το δωμάτιο είναι εξαιρετικά καθαρό. Τρίψτε την τουαλέτα, ψεκάστε λίγο καθαριστικό στο νεροχύτη και στους καθρέφτες και μετά σκουπίστε. Αδειάστε τον κάδο των σκουπιδιών. Στη συνέχεια, βγάλτε φρέσκες πετσέτες που μοσχομυρίζουν καθαριότητα.

Βήμα 7: Στοχεύστε στην άνεση

Οι επισκέπτες είναι λιγότερο πιθανό να παρατηρήσουν ακαταστασία εάν το σπίτι είναι άνετο. Κρύψτε μαξιλάρια και κουβέρτες που χρησιμοποιείτε για να χουχουλιάζετε στον καναπέ και βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας έχουν ένα άνετο μέρος για να καθίσουν.

Βήμα 8: Κάντε το σπίτι σας να μυρίζει ωραία

Τέλος, κάντε το σπίτι σας να μυρίζει διακριτικά όμορφα. Ανάψτε ένα αρωματικό κερί ή βράστε κανέλα και γαρύφαλλο για μία χειμωνιάτικη αίσθηση. Μια υπέροχη μυρωδιά θα δώσει την εντύπωση ότι το σπίτι σας είναι άνετο και αστραφτερά καθαρό.

Δείτε επίσης: Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Loading