«Παραμυθάς» για… καλό σκοπό ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (vd)

293
Τι αποφάσισε ο Ζέρβας για τον υπάλληλο που έκλεβε αυτοκίνητα«Παραμυθάς» για… καλό σκοπό ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (vd)
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, άφησε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες και τις υποχρεώσεις του και ντύθηκε «Παραμυθάς», δείχνοντας το καλό παράδειγμα.

Ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης κάθισε σε μία πολυθρόνα, στο γραφείο του στο δημαρχείο, και διάβασε ένα παραμύθι στα παιδιά που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα της TV100.

Η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον κεντρικό δήμο της πόλης, ξεκίνησε έναν κύκλο αναγνώσεων παραμυθιών, προκειμένου να ψυχαγωγήσει τα παιδιά που, όπως οι περισσότεροι αυτή την περίοδο, μένουν στο σπίτι.

Τον κύκλο των αναγνώσεων άνοιξε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «To Μπαουλάκι της αγάπης», της Ζωής Σ. Κοντόγιαννου, σε εικονογράφηση της Ιφιγένειας Σιδέρη, από τις εκδόσεις iWrite.

Ο «Παραμυθάς» Κωνσταντίνος Ζέρβας επί τω έργω:

*Ο «Παραμυθάς» υπήρξε η πιο δημοφιλής παιδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης από το 1978 έως το 1987, με τα μαγικά παραμύθια που παρουσιάζοντας μέσα από τη συχνότητα της ελληνικής τηλεόρασης να σαγηνεύουν μικρότερα και… μεγαλύτερα παιδιά.