Ας μιλήσουμε για τους πραγματικούς «κρατικοδίαιτους» κ. Σαμαντζίδη…

Το γεγονός ότι κάποιοι μιλάνε με χειροπιαστά έργα έχοντας ως «ισχυρές πλάτες» μονο την στήριξη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, έχει αρχίσει να ενοχλεί υποψήφιους που κατέχουν χρόνια κομματικές θέσεις και οι οποίοι πιστεύουν στο παράδοξο ότι υπάρχει «ανάγκη για νέο αυτοδιοικητικό προσωπικό» με την ίδια ωστόσο ηγεσία.

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, Διευθυντής του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Α.Ε. του Υπουργείου Πολιτισμού και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε, Πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ. Με όλες αυτές τις κομματικές θέσεις και τους διορισμούς είναι μάλλον παράταιρο να μιλά ο κ. Μηνάς Σαμαντζίδης για «διορισμένους» και «κρατικοδίαιτους».

Ο Στέλιος Αγγελούδης προσέφερε στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης την πρώτη προβλήτα στο Λιμάνι, τα γήπεδα μπάσκετ στο Ποσειδώνιο, το ΚΑΠΠΑ στην Περαία, το Ολυμπιακό Μουσείο. Ο κ. Σαμαντζίδης διδάσκει κομματικό πατριωτισμό (άσχετα αν το 2019 τα καλά και τα συμφέροντα τον οδήγησαν να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Ζέρβα κόντρα στο Νίκο Ταχιάο) και θυμήθηκε τώρα να συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό «της επόμενης ημέρας της Θεσσαλονίκης»…

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα (19/9) και για τέσσερις εβδομάδες τμήμα της οδού Βενιζέλου

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com