Ενοχλημένοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ η εκδήλωση των Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη η οποία θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη κίνηση θεωρείται ότι είναι αντίθετη με τη διακηρυγμένη γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη για αυτόνομη πορεία, ενώ σχολιάζεται έντονα αρνητικά η παρουσία της Έφης Αχτσιόγλου με δεδομένο ότι πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

propoli

Αλλά και στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει δυσφορία για την εκτός γραμμής συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση.

Σημειώνεται επίσης ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται μόλις λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές την ώρα που η διαφορά των δύο κομμάτων είναι οριακή.

Απ’ ότι φαίνεται ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι ιδιαίτερα κινητικός και ανήσυχος για το μέλλον του προοδευτικού χώρου, με δεδομένο ότι τα ποσοστά που θα καταγράψει στις ευρωεκλογές θα είναι χαμηλά.

Από την Κουμουνδούρου πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβαθμίζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι «δεν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε με τα σημαντικά».

Στο στρατόπεδο της Νέας Αριστεράς, σχολιάζουν ότι δεν κρίνεται αρνητικά η παρουσία της Έφης Αχτσιόγλου αφού το κόμμα προσπαθεί να δείξει θετικό σε κάθε διάλογο.

Δείτε επίσης: Μαμουλάκης – ΣΥΡΙΖΑ: «Αν χρειαστεί, γιατί όχι δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια;»

Loading