Η πολιτική σοβαρότητα της Μαρίας Μανούκα δημιουργεί εναλλακτικές λύσεις στον Δ. Κορδελιού – Ευόσμου

Η Μαρία Μανούκα είναι η υποψήφια η οποία σε όλη την προεκλογική εκστρατεία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου αφού με το πρόγραμμά της και την πορεία της, έφερε κοντά της μια μεγάλη μερίδα των πολιτών.

Με ένα πλήρες κοστολογημένο πρόγραμμα η Μαρία Μανούκα είναι έτοιμη και μπορεί να αναλάβει τα ηνία του δήμου από την 1/1/2024. Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» απέδειξε ότι επενδύει στην πραγματικότητα στο «μαζί».

propoli

Όλους αυτούς τους μήνες, βρέθηκε στο πλευρό κάθε πολίτη πόρτα – πόρτα και περπάτησε από τον μεγαλύτερο δρόμο μέχρι και το τελευταίο σοκάκι του δήμου, δείχνοντας έτσι ότι έχει ήδη θέσει τα θεμέλια για μια άριστη συνεργασία με τους κατοίκους η οποία θα έχει ως μόνο στόχο την ανανέωση και των δύο δημοτικών κοινοτήτων.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης και υποψήφια δήμαρχος μέσα από το τεκμηριωμένο πολιτικό σχέδιό της απέδειξε ότι η επαγγελματική της εμπειρία αποτελεί εφαλτήριο για να χτίσει «ένα καλύτερο αύριο, έναν καλύτερο δήμο που θα κρατάει τα παιδιά μας στον τόπο τους» όπως τόνισε η ίδια στη χθεσινή της ομιλία.

Η κ. Μανούκα διαμόρφωσε την προεκλογική της εκστρατεία πάνω στον γόνιμο διάλογο και την επιχειρηματολογία, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι η πολιτική σοβαρότητα μπορεί να δημιουργήσει εναλλακτικές λύσεις για τη διοίκηση του δήμου.

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή σε όγκο, παλμό, συμμετοχή και παράσταση νίκης η μεγάλη συγκέντρωση της Μαρίας Μανούκα στο Ελευθέριο Κορδελιό

Loading