Καβγάς Πολάκη – Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο; Δεν σε πιάνω!»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης απάντησε στην ανάρτηση του πρώην στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα γράφοντας: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο».

Ο κ. Καρανίκας του απάντησε με screenshots, ενώ ο κ. Πολάκης συνέχισε γράφοντάς του πως “αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο”.

propoli

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε με δύο αναρτήσεις του Θάνου Δημάδη.

Ο Νίκος Καρανίκας στο τέλος του έγραψε: “Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;”.

Ο Νίκος Καρανίκας καταλήγει γράφοντας ότι “το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται”.

Ειδικότερα, ο κ. Καρανίκας γράφει στην ανάρτησή του στο facebook:

“Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.

Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.

Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται”.

Δείτε επίσης: Γιατί η Μαρέβα Μητσοτάκη μηνύει την Έλενα Ακρίτα

Loading