Ο Ιωάννης Καμαρινός και οι σκιές της πολιτικής ευγένειας

Ένα πρόσφατο περιστατικό με τον Ιωάννη Καμαρινό, αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, έρχεται να θέσει ερωτήματα για τη δράση του και να αναδείξει το επίπεδο της πολιτικής συμπεριφοράς ως φλέγον ζήτημα προς συζήτηση.

Το σχόλιο του Ιωάννη Καμαρινού στο Facebook, απευθυνόμενο στην κυρία Δροσιά Δημητρίου, αποδεικνύει έλλειψη ευγένειας και αναδεικνύει το χαμηλό επίπεδο της πολιτικής συζήτησης. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμαρινός κάτω από δημοσίευμα που αναφέρεται στην κα. Δημητρίου, έγραψε απευθυνόμενος στην ίδια «μίλησες και εσύ που είσαι βρε το κοριτσάκι το καλό έλα να παίξουμε με της κούκλες βρε ουστ».

Πρώτο σχόλιο. Το μήνυμα του κ. Καμαρινού σίγουρα δεν αρμόζει σε έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής κοινωνίας. Ο τρόπος που επέλεξε να επικοινωνήσει την εναντίωσή του προς την κα. Δημητρίου δείχνει έλλειψη σεβασμού και ανεπαρκή επαγγελματισμό.

Δεύτερο σχόλιο. Οι αφορμές που μας δίνει ο κ. Καμαρινός το τελευταίο διάστημα δεν αφήνουν περιθώρια ατυχούς επικοινωνιακού λάθους, αλλά αποτελούν ανησυχητικές αποδείξεις του πολιτικού αλλά και προσωπικού του επιπέδου. Το να εκφράζεται κάποιος με προσβλητικό τρόπο, ιδίως σε γυναίκες, καταδεικνύει προκατειλημμένες αντιλήψεις και καταναλώνει την ευπρέπεια της πολιτικής συζήτησης.

Τρίτο σχόλιο. Αυτά τα περιστατικά θέτουν ερωτήματα για την πραγματική δράση του Ιωάννη Καμαρινού. Αλήθεια, κ. Καμαρινέ πέρα από το να καταστρέφετε άλλες παρατάξεις, όπως αυτή του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και του Πέτρου Σούλα, ποια έργα έχετε προσφέρει στην τοπική κοινωνία; Έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος επί σειρά ετών ποια προβλήματα του δήμου θα λέγατε πως καταφέρατε να λύσετε; Η απάντηση φαντάζει μονολεκτική: ΚΑΝΕΝΑ.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ, πως στις προηγούμενες εκλογές, ενώ ο κ. Καμαρινός είχε μεγάλη δυναμική, εντέλει έχασε τις εκλογές. Μήπως η συμπεριφόρα του έπασχε από τότε και αυτό είχε γίνει αντιληπτό από τους δημότες…;

ΥΓ1: Ο Ιωάννης Καμαρινός και όσοι πολιτικοί ακολουθούν παρόμοιες τακτικές πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η πολιτική δεν αποτελεί θέαμα με χαμηλές επιθέσεις και υβριστικό λόγο, αλλά έναν χώρο για την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και την προαγωγή του κοινού καλού.

ΥΓ2: Στην παραπάνω προσβολή του κ. Καμαρινού, ο κ. Γιώργος Αντίνου δεν έμεινε απαθής και έσπευσε να υποστηρίξει έμμεσα την κα. Δημητρίου γράφοντας πως «Οικογένεια μπορεί να υπάρξει μόνο με μια στοργική γυναίκα στο κέντρο της. Δυστυχώς κάποιοι δεν ευτύχησαν να το ζήσουνε αυτό και επιτίθονται στις γυναίκες νομίζοντας ότι θα γίνουνε περισσότερο άντρες!!».

Δείτε επίσης: Η επιμονή Μητσοτάκη στη θετική ατζέντα και οι «παγίδες» της μείωσης ΦΠΑ και ΕΦΚ

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com