(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Ζέρβας ψάχνει «δεκανίκια» στη «γαλάζια» παράταξη

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η χθεσινή τσάρκα των Θεσσαλονικέων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Πριν τη βόλτα τους μάλιστα, έγινε και σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη κατά την οποία ο διευθυντής του γραφείου και στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου Μιχάλης Μπεκίρης, ζήτησε από τους βουλευτές της πόλης να δείξουν την ένθερμη υποστήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Ζέρβα και να καταστήσουν σαφές ότι είναι επιλογή του Μαξίμου.

propoli

Τα ποσοτικά αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων έχουν εκπέμψει σήμα κινδύνου για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ως προς την αποδοχή που έχει από το «γαλάζιο» κοινό. Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του έχει δώσει το χρίσμα, μεγάλη μερίδα του κόσμου δείχνει αποφασισμένη να «παραστρατήσει». Λογικό λοιπόν να επιστρατευθούν οι πάντες.

Αυτή η κίνηση με λίγα λόγια, είναι ένδειξη αβεβαιότητας για το αν θα βγει ο Ζέρβας ή όχι. Αν ήταν οτιδήποτε άλλο, θα μπορούσαν να επισκεφθούν και το εκλογικό του Τζιτζικώστα αλλά δεν το έκαναν. Ο Ζέρβας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά, ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για τον δήμο. Είναι ξεκάθαρη η προτίμηση Ζέρβα ότι στον δεύτερο γύρο θέλει τον Πέγκα και όχι τον Αγγελούδη. Γι’ αυτό άλλωστε επιτίθεται στον Γιάννη Μπουτάρη. Τώρα για το αν θα του βγει ή όχι, κοντός ψαλμός αλληλούια…

Δείτε επίσης: «Και τι έκανε 4 χρόνια ο Ζέρβας;»

Loading