Σάκης Παπαγεωργίου | Ένας άνθρωπος της πράξης και του αποτελέσματος

Αποτελεί δημοσιογραφικό κλισέ αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η διοίκηση ενός δήμου είναι συλλογική υπόθεση, δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο Δήμαρχο βρίσκεται πάντα ένας ικανός Γενικός Γραμματέας.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης είναι η επιβεβαίωση του κανόνα, καθώς στο πλευρό του εξαιρετικού και αποτελεσματικού δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, βρίσκεται με συνέπεια επί 14 συνεχή έτη ο πιστός εργάτης της αυτοδιοίκησης, Σάκης Παπαγεωργίου.


Έχοντας αναβαθμίσει το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα, ο Σάκης Παπαγεωργίου είναι άνθρωπος της πράξης και του αποτελέσματος. Η προσφορά του αναγνωρίζεται από το σύνολο της αυτοδιοικητικής οικογένειας και η συμμετοχή του σε πληθώρα αυτοδιοικητικών και άλλων θεσμών αποδεικνύει την εκτίμηση και το σεβασμό που απολαμβάνει από αιρετούς και μη.


Σταχυολογώντας μερικές από τις πλέον πρόσφατες αυτοδιοικητικές δραστηριότητές του, αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», και Α΄ Αντιπρόεδρος από το 2012 έως σήμερα, είναι μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) «Εύξεινη Πόλη» και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από το 2017 έως το 2020 και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από το 2021 έως σήμερα, μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης» που μετατράπηκε σε ΑΟΤΑ – Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από το 2019 έως σήμερα, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) «ΕΛΙΚΑΣ», από το 2020 και ταμίας του Δ.Σ. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από το 2022 έως σήμερα, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) από 2 / 7 / 2021 έως σήμερα και μέλος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Δικτύων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) από το 2020 έως σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ήδη τιμηθεί από πλειάδα φορέων για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Όντας ενεργός πολίτης ο ίδιος, απαιτητικός, οργανωτικός και προπάντων λάτρης της αρχής «πάνω από όλα ο δημότης», έχει σαν στόχους την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πολίτες και την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής της δυτικής Θεσσαλονίκης. «Η καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη είναι η κορωνίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» συνηθίζει να λέει.

Δείτε επίσης: Δήμος Θερμαϊκού: Εκ νέου υποψήφιος ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Χρήστος Τζίνας

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com