Τι έφαγαν Μητσοτάκης και Πομπέο στο Ακρωτήρι
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Τι έφαγαν Μητσοτάκης και Πομπέο στο Ακρωτήρι

Πλούσιο σε λιχουδιές ήταν το γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, στο πατρικό του στο Ακρωτήρι Χανίων.

Παρόντες στο γεύμα ήταν, επίσης, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, και ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Το μενού περιείχε: καλτσούνια με γλυκιά μυζήθρα, ντολμαδάκια με ρύζι και αρωματικά, χωριάτικη σαλάτα, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας ρολό και καφέ. Το φαγητό συνοδεύτηκε με κρασί αλλά και ρακή.

Μάλιστα, ο κ. Πομπέο φρόντισε να ευχαριστήσει τον Πρωθυπουργό μέσω ενός tweet για την ελληνική φιλοξενία.

Δείτε επίσης: Πομπέο: Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα

Loading

Play