Περικοπές και στη Ρεάλ, με 12 συμβόλαια να «περισσεύουν»

50
Περικοπές και στη Ρεάλ, με 12 συμβόλαια να «περισσεύουν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω κρίσης, θα κληθεί άμεσα να αντιμετωπίσει το ζήτημα του ποδοσφαιρικού «πλεονάσματος» σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού. Τους επόμενους μήνες, ο πιο τροπαιούχος σύλλογος στον κόσμο θα αναγκαστεί να «κόψει» 12 παίκτες από τους 37 (26 στην πρώτη ομάδα και 11 δανεικοί), βάσει συμβολαίων.

Η εκτίμηση δημοσιεύθηκε σήμερα από την As, η οποία υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι δανεικοί θα επιστρέψουν σίγουρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τα μεγάλα ονόματα με αβέβαιο μέλλον στη Μαδρίτη είναι ο Μπέιλ, ο Μόντριτς, ο Λούκας Βάσκεθ, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Θεμπάγιος, ο Βαγιέχο, ο Μαρσέλο και ο Μεντί. 

Προς αξιολόγηση παραμένουν, επίσης, οι θέσεις των Μαριάνο και Γιόβιτς, εκτός από εκείνες των δανεικών που έχουν διασκορπιστεί σχεδόν παντού, όπως ο Λούκα Ζιντάν (ένας από τους γιους του “Ζιζού”), ο Ντε Φρούτος και ο Μάνου Χερνάρντο.

Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο ο σύλλογος να παραιτηθεί από τους Όντεργκααρντ, Χακίμι, Μαγιοράλ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Ρεϊνιέρ, Βινίσους Τζούνιορ και Ροντρίγκο. Κατά συνέπεια, η κατάσταση περνά στην κρίση του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και των ανθρώπων του, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα διαχείρισης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

©Πηγή: amna.gr