ΠΚΜ: Οι 13 αντιπεριφερειάρχες καταθέτουν το μισό μισθό στη μάχη κατά του κορονοϊού

176
ΠΚΜ: Οι 13 αντιπεριφερειάρχες καταθέτουν το μισό μισθό στη μάχη κατά του κορονοϊού
Μετά τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και οι 13 αντιπεριφερειάρχες της ΠΚΜ καταθέτουν το μισό μισθό τους, για τους επόμενους δύο μήνες, στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Με αυτόν τον τρόπο, ανταποκρίνονται και αυτοί, σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση, στο σχετικό κάλεσμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, το μισό μισθό τους για τους επόμενους δύο μήνες καταθέτουν στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού οι:

Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Στάθης Αβραμίδης, Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας, Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος και Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας.

Τους αντιπεριφερειάρχες ευχαρίστησε για την κίνησή τους ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Είναι η ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Κι εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όχι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά τον μεγάλο αγώνα για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί κι αυτή την κρίση», εξήγησε.