«Ήταν γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος θα δημιουργούσε προβλήματα»

Στην παρουσία του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ  και στα προβλήματα που προκάλεσε στις σχέσεις του με την κυβέρνηση μίλησε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον Real fm 97,8 η κα Μπακογιάννη μίλησε αρχικά για την επίσκεψη του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ και την πρόταση που έκανε εν συνεχεία.

«Δημιούργησε προβλήματα στην εικόνα της χώρας κυρίως, δημιούργησε προβλήματα στην κυβέρνηση αλλά αυτό ας το χειριστεί ο Πρωθυπουργός, ο οποίος τον έκανε υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ήταν σαφές ότι ένας άνθρωπος σαν τον κ. Καμμένο ότι από την ώρα που θα αναλάβει ένα τέτοιο υπουργείο, προβλήματα θα δημιουργήσει.

Η εικόνα μίας χώρας στην οποία ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών έχουν μία άποψη στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής και ενός υπουργού Αμύνης ο οποίος λέει τα απολύτως εκτός κάθε λογικής πράγματα, ο οποίος θέλει να κάνει ένα δεύτερο σύμφωνο με χώρες που είναι ήδη στο ΝΑΤΟ. Είναι το απόλυτο θέατρο του παραλόγου».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά η κα Μπακογιάννη φάνηκε να κρατάει αποστάσεις.

«Ο καθένας έχει τις απόψεις τους, εγώ δεν υιοθετώ τίποτα από όλα αυτά… Η κεντρική γραμμή της ΝΔ θα φανεί στην περίπτωση της επαναδιαπραγμάτευσης αυτής της συμφωνίας, εάν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση είναι αυτή η οποία σήμερα δίνει την εικόνα μίας χώρας και μίας κυβέρνησης η οποία δεν έχει γραμμή και είναι φτερό στον άνεμο».