INTIME

Αρβανίτης για Πτολεμαΐδα: «Πλυντήριο φασιστών και ναζί»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Κώστας Αρβανίτης τα επεισόδια στην Πτολεμαΐδα και τις αποδοκιμασίες με τις οποίες έγιναν δεκτοί ο ίδιος και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

propoli

«Σε λίγο αυτή η είδηση δεν θα αξίζει ούτε το μελάνι που γράφεται […] για την ώρα, ζούμε σε επανάληψη τη μέρα της Μαρμότας, με τα ίδια πρόσωπα που, πριν από τρεις μέρες είχαν βαφτιστεί “αγανακτισμένοι πολίτες της Κατερίνης”», δήλωσε αρχικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα επεισόδια προκάλεσαν ακροδεξιοί «για να εκφράσουν και πάλι την “αγανάκτησή” τους, με νέα δημοτική ταυτότητα, αυτή τη φορά».

«Το πρόβλημα είναι ότι οι φάτσες τους έχουν παίξει σε βίντεο – και είναι αναγνωρίσιμες. Δυστυχώς για τη Χρυσή Αυγή, οι παραγωγές της πάσχουν πλέον τόσο πολύ από μπάτζετ, που την αναγκάζουν να χρησιμοποιεί τους ίδιους κομπάρσους σε διαφορετικά έργα. Κομπάρσοι της πολιτικής, με έναν ολιγάριθμο πλανόδιο θίασο, πραγματικά, αυτοί οι τύποι κάνουν τη δουλειά της δημοκρατίας από μόνοι τους», πρόσθεσε ο Κ. Αρβανίτης.

«Πουλάνε μόνο αντίδραση»

«Η αντισυγκέντρωση έξω από την πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, με τις επιθέσεις και τους αισχρούς προπηλακισμούς, όχι μόνο εναντίον μου αλλά και με στόχο τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε:

«Ήταν άλλη μια σπασμωδική κίνηση εκείνων που, αντί για επιχειρήματα, κραδαίνουν ντουντούκες. Αντί για δημοκρατία πουλάνε μόνο αντίδραση. Και αντικοινωνικά ανακλαστικά αντί για έναρθρη διαφωνία. Το πλυντήριο των φασιστών και των Ναζί διαθέτουν μόνο. Αυτό, μαζί με συγκεκριμένες μάρκες απορρυπαντικών».

Loading