Αυγενάκης: Η Παιδεία θα απαλλαχθεί από τους νόμους Φίλη και Γαβρόγλου

«Η Παιδεία θα απαλλαχθεί από τους νόμους Φίλη και Γαβρόγλου και θα μπει σε νέα τροχιά.. Είμαστε με τους νέους που τελειώνουν ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστούν στον κόσμο. Δεν είμαστε με τους αιώνιους φοιτητές..», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Αυγενάκης με νέους στη Χερσόνησο Ηρακλείου τόνισε πως η νεολαία «Θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας, αυτό θέλει η Νέα Δημοκρατία. Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας. Η ΝΔ και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένουμε στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία» και πρόσθεσε: «Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας. Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει. Οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Μάλιστα υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι με τους φοιτητές που αγωνίζονται να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και όχι με: « τους Καρανίκες που θεωρούν χολέρα την καριέρα. Είμαστε με τον φοιτητή που τα φέρνει δύσκολα πέρα και ονειρεύεται το μέλλον του. Όχι με εκείνους που σπάνε τα Πανεπιστήμια και κάνουν καταλήψεις. Είμαστε με εκείνους που θέλουν να αριστεύουν, όχι με την ήσσονα προσπάθεια».