Αυτές είναι οι απειλητικές επιστολές που έλαβε ο Κοτζιάς (pics)

Δύο απειλητικές επιστολές μία δακτυλογραφημένη και μία χειρόγραφη έλαβε την προηγούμενη Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όπως αποκάλυψε ο υπουργός προστασίας του Πολίτης Νίκος Τόσκας.

Τις δύο επιστολές τις οποίες δημοσιεύει το «Εθνος» άνοιξε ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς.

Η πρώτη επιστολή ήταν δακτυλογραφημένη και έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη με κοινοποίηση στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εθνικής Αμυνας και Παιδείας.

Το περιεχόμενο των επιστολών

«Οσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μαπευθυνόμενη στους βουλευτές και καταλήγει με παράκληση στα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε  τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

«3 σφαίρες για τον Κοτζιά”

Τη δεύτερη επιστολή τη χειρόγραφη ο υπουργός Εξωτερικών την παρέλαβε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης Στην επιστολή αναφέρεται: «3 σφαίρες για τον Κοτζιά. Μια για κάθε μια Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι».