Βρούτσης: «Ο Καμμένος καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους»

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο ότι καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρούτσης, κατηγορώντας τους υπουργούς της κυβέρνησης ότι προκαλούν τους συνταξιούχους και όλη την κοινωνία με τα ασύστολα ψέματά τους.

Όπως επισημαίνει ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, «οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι δήθεν ο νόμος Κατρούγκαλου δεν θα εφαρμοστεί σε ότι αφορά την περικοπή όλων των συντάξεων – διαμέσου της προσωπικής διαφοράς – είναι απολύτως ψευδείς και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας».

«Εφαρμόζεται η περικοπή της προσωπικής διαφοράς»

Εξηγεί  μάλιστα πως σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 94 του Ν. 4387/2016 που έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση, η περικοπή της προσωπικής διαφοράς ήδη εφαρμόζεται σε όλες τις νέες συντάξεις! Τις συνέπειες ήδη βιώνουν οι δικαιούχοι σύνταξης χηρείας, καθώς και όλοι όσοι λαμβάνουν συντάξεις βάσει του Νόμου Κατρούγκαλου».

«Ο Καμμένος έχει πλήρη άγνοια των νόμων που ο ίδιος ψήφισε»

Και καταλήγει ο Γιάννης Βρούτσης: «Ο κ. Υπουργός είτε έχει πλήρη άγνοια των νόμων που ο ίδιος ψήφισε, αποδεικνύοντας πόσο μακριά ζει από την πραγματικότητα και τα προβλήματα του κόσμου, είτε εσκεμμένα παραπλανά τους πολίτες.  Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους, καθώς ο νόμος που ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμοστεί, ήδη εφαρμόζεται!».