«Γυναίκα: Η αρχή των πάντων» – Εκδήλωση του Θ. Καράογλου

Εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκα: Η αρχή των πάντων» θα πραγματοποιήσει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Καράογλου, την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 11:00, στο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305), στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω αυτής, ο κ. Καράογλου θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην πολυδιάστατη φύση της γυναίκας που διεκδικεί δυναμικά, εξελίσσεται επαγγελματικά, υπηρετεί με υπευθυνότητα τους στόχους που θέτει και αγωνίζεται για ισότητα και σεβασμό, σε μια κοινωνία που εξελίσσεται ραγδαία.

Στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους για το ρόλο του γυναικείου φύλου στο σήμερα, αλλά και για τις νέες προκλήσεις που θέτουν στη ζωή τους, τέσσερις επιτυχημένες και πρωτοπόρες γυναίκες:
  • Η Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου,
  • Η αρχαιολόγος κ. Κατερίνα Περιστέρη,
  • Η αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της βιομηχανίας «ΜΕΒΓΑΛ», κ. Μαίρη Χατζάκου
  • Η ιδιωτική υπάλληλος, πολύτεκνη, κ. Αποστολία Χατζηζήση

Την εκδήλωση «Γυναίκα: Η αρχή των πάντων» θα παρουσιάσουν ο κ. Ρένος Χαραλαμπίδης (ηθοποιός- σκηνοθέτης) και η  κ. Νέλλυ Δελή (ηθοποιός-σκηνοθέτης).

Με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η γυναίκα ως παρουσία και αξία είναι ανεκτίμητη. Οφείλουμε, λοιπόν, να την τιμούμε και να τη σεβόμαστε κάθε ημέρα και όχι μονάχα στις 8 Μαρτίου. Αυτό το μήνυμα φιλοδοξεί να μεταφέρει η εκδήλωση που διοργανώνω την Κυριακή, διότι η γυναίκα που γεννά τη ζωή αποτελεί την αρχή των πάντων. Καθήκον κάθε ευνομούμενης πολιτείας είναι να ξεπερνά τις ανισότητες που καταγράφονται ακόμη και σήμερα και να ανατρέπει στερεότυπα προηγουμένων δεκαετιών. Γιατί τη γυναίκα οφείλουμε να την αγαπάμε περισσότερο από τον εαυτό μας».