Δ. Καμμένος για το Σκοπιανό: Εμείς δεν θα γίνουμε Αριστεροί

Εμείς δεν θα γίνουμε Αριστεροί, συγκυβερνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είμαστε όλοι από την ίδια μήτρα, ο καθένας έχει τα πιστεύω του, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Απαντώντας στα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης πως θα πρέπει να είναι «προσεκτικοί» οι ΑΝΕΛ και πως είναι «λάθος» η θέση τους για το Σκοπιανό, ο κύριος Καμμένος είπε πως δεν θα πρέπει « να κάνουμε δηλώσεις ο ένας κατά του άλλου» προσθέτοντας πως «έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα δεχτούμε τον όρο Μακεδονία ή παράγωγά του, ειδικά αυτή την περίοδο που η θέση μας είναι ενισχυμένη».

«Εμείς οι ΑΝΕΛ προσέχουμε για να έχουμε”

Μάλιστα τόνισε πως από τα πέντε ονόματα που έχουν δημοσιευθεί  «δεν θα ψηφίσει κανένα, αν έρθουν στη Βουλή». «Εμείς οι ΑΝΕΛ προσέχουμε για να έχουμε. Ελπίζω και εύχομαι ο πρωθυπουργός να έχει καλές διαπραγματεύσεις και δεν θα αφήσει ενδεχόμενα αλυτρωτισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη είπε πως «ήταν ένα εθνικό, υπερκομματικό συλλαλητήριο και δεν κατανοώ γιατί από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν γραμμή να μην πάει κανένας Μακεδόνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αυτούς ποιος θα τους ψηφίσει, οι Σκοπιανοί;».