Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για Μαρέβα και taxibeat

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», που κάνει λόγο για εμπλοκή της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στη χρηματοδότηση της εταιρείας taxibeat.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής (11/3), ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Σελίδα, σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εγείρει μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα σε ό, τι αφορά τη διαρκή υποστήριξη της εν λόγω εταιρείας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρίας, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα; Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για Μαρέβα και taxibeat