ΕΠΙΚΟΣ καυγάς Τατσόπουλου – Πολάκη μέσω διαδικτύου

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά στις πράξεις και πραγματικά οι Πέτρος Τατσόπουλος  και  Παύλος Πολάκης το τερμάτισαν χθες με έναν επικό καυγά μέσω διαδικτύου που ξέσπασε με αφορμή το κανάλι του Mega.

Την αρχή έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, του έσυρε τα εξ’ αμάξης.

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Πέτρος Τατσόπουλος για να πάρει την απάντηση από τον Παύλο Πολάκη με σύνθεση μαντινάδας.

«ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ……

Βιβλίο κάνω την καρδιά ,το αίμα μου μελάνι, για να σου πω Πετρακη μου πως μ’εχεις ξετρελάνει

Σύρε καμια γυροβολιά απ’τη μισή Αθήνα, να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα

Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίζεις, μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξια ν’ αποκτήσεις

Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ το Κυριακο».

Η νέα ανάρτηση του Τατσόπουλου

Ούτε όμως αυτό στάθηκε ικανό να σταματήσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος απάντησε με νέα ανάρτηση μέσω διαδικτύου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αναφέροντας τα εξής:

«Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα».

Άλλα καυστικά σχόλια του Πέτρου Τατσόπουλου μέσω διαδυκτίου ΕΔΩ