«Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δε μας ενδιαφέρει καμία παραγραφή»

«Θέλουμε μία ψηφοφορία για όλους και για όλα τα αδικήματα σε μία πραγματική, πλήρη προκαταρκτική επιτροπή. Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δε μας ενδιαφέρει καμία παραγραφή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM.

Ο κ. Χρηστίδης επέκρινε την κυβέρνηση γιατί, αντί να φροντίσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Novartis, την ενδιαφέρει να ρίξει σκιές και λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα.

«Η χώρα είναι σε μία κρίσιμη καμπή σε όλα τα επίπεδα –και στα εθνικά της θέματα και στα ζητήματα της οικονομίας– και δεν μπορεί το τοξικό κλίμα το οποίο καλλιεργεί η κυβέρνηση να συνεχίσει για πολύ καιρό να διέπει την ελληνική κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα είμαστε παρόντες και θα ψηφίσουμε για να έρθουν όλα στο φως» ανέφερε.

«Δικαιοσύνη και διαφάνεια για τους πάντες, τα πάντα και παντού» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «υπάρχει αναφορά για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη μη τιμολόγηση, όπως προβλεπόταν, και δε βλέπουμε να υπάρχει αντίστοιχη ευαισθησία από την κυβερνητική πλειοψηφία».

Τέλος, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι υπάρχει κοινή στάση του Κινήματος Αλλαγής, όπως καταγράφηκε και στην απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ