Θεοδωρικάκος: «Η Novartis θα γυρίσει μπούμερανγκ στη κυβέρνηση» (vds)

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis, έκανε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι του Epsilontv.

«Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας σε ομιλίες του στη Βουλή και αλλού να προαναγγέλλει εδώ και πολλούς μήνες ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και αυτό να παρουσιάζεται την επομένη ενός συγκλονιστικού συλλαλητηρίου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε τελείως τυχαία την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τελείως συμπτωματικά έτερος υπουργός την επόμενη ημέρα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, εξέρχεται του Μεγάρου Μαξίμου και αναγγέλλει ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε η Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Η ΝΔ θέλει διερεύνηση της υπόθεσης

Και συμπλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι…«η ουσία είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και προσέθεσε: «πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, όλη αυτή η υπόθεση θα λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση, η οποία επιμένω ότι τα πάντα τα χειρίζεται με έναν σχεδιασμό που κρατάει λίγες ημέρες».