Καραγκούνης: Κανένας ανασχηματισμός δε θα σώσει την κυβέρνηση

 «Κανένας ανασχηματισμός και καμία αναπαλαίωση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές» δηλώνει σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στην διερεύνηση της υπόθεσης με τα πυρομαχικά στην Σ. Αραβία τη χαρακτηρίζει «βάσιμη». Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis ο κ. Γκαραγκούνης κάνει λόγο για «κατασκευασμένη εργολαβία σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων».

Μάλιστα  και σημειώνει ότι ευθύνη της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή είναι η εγγύηση ότι «ο θεσμός της Προανακριτικής δεν θα λειτουργήσει ως “πλυντήριο” πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Όσον αφορά στο θέμα της επιδότησης ενοικίου σε βουλευτές και υπουργούς, τόνισε ότι «αυτό που προκάλεσε την κοινή γνώμη δεν ήταν η ιδιότητα των εμπλεκομένων ως υπουργών, αλλά η ιδιότητά τους ως εκατομμυριούχων. Υπουργός που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, υπό προϋποθέσεις στέκεται. Εκατομμυριούχος που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, δεν στέκεται.».