Κικίλιας: «Μυστική διπλωματία του Κοτζιά στο Σκοπιανό» (vd)

Την πεποίθηση ότι «η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι απέναντι στην κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων» εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είναι απέναντι στον τρόπο που διαπραγματεύεται με μυστική διπλωματία ο κ. Κοτζιάς με εντολή του κ. Τσίπρα, ενώ διαφωνεί ο κ. Καμμένος» συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως «δεν έχει σημασία αν οι μεν αποκαλούν τους δε ακροαριστερούς ή ακροδεξιούς, γιατί έχουν παραμερίσει την ιδεολογία τους και έχουν προτάξει την εξουσία ως την συγκολλητικής τους ουσία».

“Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση στην Ελλάδα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης”

Επιπλέον ο Β. Κικίλιας υπογράμμισε ότι «χωρίς να έχουν συμφωνήσει οι γείτονές μας να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα σχολικά βιβλία τους, τις ταυτότητες, τα διαβατήρια τους, επιμένοντας στον αλυτρωτισμό, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση στα Σκόπια να προβαίνουν σε δηλώσεις και πολιτικές κινήσεις προκλητικές σε ότι έχει να κάνει με τη Μακεδονία μας, η κυβέρνηση δε συνεννοήθηκε πουθενά με την αντιπολίτευση ως όφειλε. Πρέπει να βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση πάνω στους όρους που θέτει η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία. Δεν δεχόμαστε επ’ ουδενί τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι επειδή κάποιοι αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία» πρέπει να το κάνουμε και εμείς».

YouTube
YouTube