Μαξίμου: «Καλωσορίζουμε τη μεταστροφή Μητσοτάκη για το αφορολόγητο»

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολίασαν την προαναγγελία της ΝΔ αναφορικά με την τροπολογία που θα καταθέσει στη Βουλή για την μείωση του αφορολόγητου.

«Μπορεί να έχει μια χρονοκαθυστέρηση, αλλά ακόμη κι έτσι καλωσορίζουμε τη μεταστροφή του προέδρου της ΝΔ» σημειώνουν αρχικά οι πηγές του Μαξίμου και τονίζουν πως «όλα θα γίνουν στην ώρα τους και ο κ. Μητσοτάκης θα τα ψηφίζει ένα – ένα».

Συγκεκριμένα, το σχόλιο του Μεγάρου έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης κρούει ανοιχτές θύρες για το αφορολόγητο, όπως είχε κάνει και με την περικοπή στις συντάξεις. Όλοι θυμούνται ότι είχε καταθέσει αντίστοιχη τροπολογία το καλοκαίρι του 2018, αφού πρώτα είχε ενσωματώσει την περικοπή στο πρόγραμμα της ΝΔ. Φαίνεται ότι δεν πήρε το μάθημά του.

Του υπενθυμίζουμε λοιπόν, ότι ο πρωθυπουργός από τις 15 Απριλίου έχει δεσμευθεί για ακόμη μια φορά ότι όσο είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο, αλλά θα ληφθούν και άμεσα νέα μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης και κοινωνικής ενίσχυσης.

Δύο εβδομάδες μετά, ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε άρον – άρον να προαναγγείλει τροπολογία για την κατάργηση του μέτρου. Μπορεί να έχει μια χρονοκαθυστέρηση, αλλά ακόμη κι έτσι καλωσορίζουμε τη μεταστροφή του προέδρου της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης θα περιμένει και όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα τα ψηφίζει ένα – ένα».