Μαξίμου: “Ο Μητσοτάκης φοβάται και την κρίση των βουλευτών του”

Με non paper που μοίρασε στους δημοσιογράφους, το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι προσπαθεί να «εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis» και ότι «κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιδιώκει τη συσκότιση» και «φοβάται ακόμη και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το non paper του Μαξίμου

«Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis.

Επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα.

Με τη στάση αυτή όμως, ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναζητά προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην  προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του. Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται».