Με ομιλία Τσίπρα ξεκινούν οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινούν το απόγευμα οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Με βασικό θέμα τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τον σχεδιασμό του κόμματος και τις δράσεις της επόμενης περιόδου, με το βλέμμα στο τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο του 2018. Ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΕ Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την προετοιμασία, το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από την σκληρή επιτροπεία» ενώ προσθέτει με νόημα «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε ένα δρόμο που δεν ήταν η επιλογή μας. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο Διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά Βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Ομιλία Τσίπρα το απόγευμα

Οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel». Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή οι εργασίες ξεκινούν στις 6 το απόγευμα με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο οι εργασίες ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος.